Een website voor je zaak

Heb je nog geen website of is je website aan vervanging toe? Ik help je aan een website, schrijf teksten en zoek of maak beelden die je website kleur geven. Zo heb je een website zonder dat je er zelf inspanningen voor moet doen.

Oneindige mogelijkheden

Enkele belangrijke aandachtspunten waaraan je moet denken als je een nieuwe website wil.

  • Werkt op alle schermen

    Ik voorzie altijd een website die ‘responsive’ is. Je kunt de website dus prima zien op elk toestel dat je gebruikt.

  • Geen abonnement of licentiekosten

    De website is op maat gemaakt in WordPress dat je gratis mag gebruiken. Er komen geen maandelijkse kosten bij. Eenmaal klaar is de website helemaal van jou.

  • 100% aanpasbaar

    Als een tekst niet meer actueel is, moet je die kunnen wijzigen. Doe je dat zelf of wil je dat ik daarvoor insta? Alles is mogelijk.

Heb je interesse in een nieuwe website? Bezorg ons in het kort jouw project en krijg binnen de 2 dagen een offerte in je mailbox.

In 4 stappen naar een afgewerkt geheel

Benieuwd hoe jouw website tot stand komt? Ik werk je project uit in 4 stappen die tot het uiteindelijke resultaat leiden.

1. Research

In de 1ste stap leer ik jouw zaak beter kennen. Jij bezorgt ons enkele voorbeelden van websites die je leuk vindt. Op basis van die informatie stel ik enkele mogelijke designthema’s voor.

2. Inhoud

De eerste horde is genomen. We hebben een beeld van hoe de website eruit zal zien en verzamelen nu alle gegevens die ter beschikking zijn. Teksten, beelden, logo’s video’s, … In deze stap schrijf ik nieuwe teksten en kom ik als dat nodig is ook wat foto’s nemen die je website kleur geven.

3. Bouw

Ik ga aan de slag met alle inhoud die ik verzameld of gemaakt heb voor je. In deze stap configureer ik de website, zet ik er het gekozen thema op dat ik aanpas aan de huisstijl van je zaak. Daarna voeg ik alle gegevens in en zorg ik dat de website klaar is voor de grote dag.

4. Online

Als ik klaar ben met de ontwikkeling, krijg je alles in het echt te zien. Voor de website online komt overlopen we alle pagina’s en geef je mij nog commentaar op de zaken die je anders ziet. Als we allebei tevreden zijn met het resultaat, zetten we de website definitief online. Champagne!

Websites voor zelfstandigen