Social media beheer

Je vertrouwt je social media het liefst toe aan een betrouwbare partner. Hoe beter ik bekend ben met je zaak en product, hoe beter ook de vertaling van je boodschap naar het web zal zijn. Daarom bied ik vaste maandelijkse urenpakketten. En dat heeft zijn voordelen:

 • Er is geen opzegperiode.
  Wil je niet meer op social media inzetten? Dan stoppen we meteen.
 • Vaste overlegmomenten en beschikbaarheid.
  Elke maand zitten we samen om de samenwerking te bespreken en nieuwe acties voor te bereiden.

De mogelijkheden op een rijtje

Social media beheer omvat een waaier aan diensten. De juiste balans is voor ieder bedrijf uniek.

Adverteren op social media

Adverteren op social media

Adverteren op social media en Google is stukken interessanter dan in lokale boekjes of kranten verschijnen. Het is veel goedkoper, je kunt beter kiezen wie je bereikt en je betaalt enkel voor resultaat.

Community management

Community management

Ik ben je community manager. Ik onderhoud dus de verschillende social mediakanalen die je beheert. Ik zorg regelmatig voor nieuwe content op de verschillende kanalen, en ik hou ook de gesprekken op de kanalen in het oog.

Monitoring

Monitoring

Wat wordt er over jouw zaak vertelt op social media? Met monitoring houden we de meest interessante conversaties en topics in het oog.

Rapportage

Rapportage

Wat brengen jouw social media op? Op basis van de succesfactoren die we vooraf bepalen, stellen we regelmatig rapporten op met concrete resultaten. Zo blijf je altijd zeker van je investering.

Vaste urenpakketten voor social media beheer

Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, … ze zijn al lang veel meer dan de speeltuin van tieners. De grootste bedrijven hebben een strategie en team om sociale media in te zetten. Maar ook voor jou kunnen ze veel betekenen. Je bereikt er dagelijks de klanten mee die je niet op bezoek krijgt.

Full option

1080

per maand

 • Community management
 • Gedeelde contenkalender
 • Monitoring van kanalen en topics
 • Social media advertenties
 • Uitgebreide rapportage
Bestel

Mini

360

per maand

 • Enkel community management
 • -
 • -
 • -
 • -
Bestel

Liever een aangepast voorstel op jouw maat?

Geen probleem. Iedereen heeft een unieke kijk op zijn eigen zaak. Krijg je liever een eenmalig advies of wil je een heel specifiek voorstel?

Krijg een voorstel op maat

Wat mag je verwachten

Ik neem niet zomaar het roer van je over. Na je aanvraag, bespreken we je situatie en spreken we af hoe we de samenwerking praktisch regelen.

1. Goede afspraken

Voor de start zitten we uitgebreid samen om je project te bespreken. We bekijken welke diensten en social media, de basis content strategie wordt uitgewerkt en er worden enkele tools opgezet voor samenwerking en uitvoering.

2. Actieve social media

Gaandeweg zul je merken dat er beweging komt in je kanalen. Je staat nog steeds op de eerste rij, en alles wat we publiceren passeert jou voor het online komt. Je eigen input is ook altijd een meerwaarde om de juiste accenten te leggen.

3. Regelmatig overleg en opvolging

We zitten zeker elke maand eens samen om de voorbije en volgende acties te bespreken. Werk je aan nieuwe producten of organiseer je binnenkort een evenement? Dan help ik je om die te communiceren naar je klanten.

Social media beheer